HARSTAD BIOFOTONKLINIKK - FOR BEDRE HELSE OG LIVSKVALITET
Chiren er utviklet av nederlenderen Johan Boswinkel som har forsket på biofotoner i over 30 år. Alle cellene i kroppen vår har frekvenser / lysimpulser, cellene avgir ca 100 000 lysimpulser pr sekund og ved å finne ut av cellenes tilstand benytter jeg apparatet Chiren. 
Først måler jeg på akupunkturpunktene for å finne ut HVOR man har ubalanser.  Jeg måler hvordan det står til med alle organer, i tillegg til hormonsystemet, blodsirkulasjonen, nervesystemet og lymfesystemet. Neste steg er å finne ut HVA som forstyrrer. Som oftest er det mange forskjellige typer forstyrrelser som til sammen gjør at helsen svikter. Det kan være giftstoffer, tungmetaller, virus, bakterier, parasitter, sopp etc Men et virus alene kan også slå ut kroppen vår totalt. Immunsystemet er i mange tilfeller så overbelastet at kroppen jobber mot seg selv. 

Ethvert giftstoff, virus og enhver bakterie og parasitt vibrerer med en viss frekvens og for å rense kroppen for disse ubalansene sendes den nøyaktig motsatte frekvensen tilbake slik at forstyrrelsen oppheves. 
 
Chiren har i tillegg et eget program for arr og whiplash, dette benytter jeg hvis pasienter har lokale smerter i for eks kne, rygg, nakke, handledd osv. Denne behandlingen øker sirkulasjonen og energien i det smertefulle området og jeg får som regel umiddelbare positive tilbakemeldinger. 
Website Builder drives av  Vistaprint